Het ontbijt

Bed & Breakfast d' Oude Brouwerij Klemskerke-De Haan
Bed & Breakfast d' Oude Brouwerij Klemskerke-De Haan
Bed & Breakfast d' Oude Brouwerij Klemskerke-De Haan

Ken je de spreuk 'ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar'?

Om dit gezegde kracht bij te zetten zorgen wij elke dag voor een heerlijk en uitgebreid ontbijt, als het ware onder de kerktoren van Klemskerke. Maak tijd om te bekomen van een drukke periode, terwijl u in de watten wordt gelegd. Het ontbijt wordt u persoonlijk aan tafel bediend, met respect voor de COVID-19 regels.

Wij bieden u een deluxe ontbijt met een ruim aanbod aan streekproducten, vers bereide fruitsalade en huisgemaakte confituren, kwaliteitskazen, heerlijke charcuterie, en natuurlijk verse eitjes van onze eigen kippetjes. Dit alles wordt voorzien van een vers bakje koffie of thee en vers geperst fruitsap. Of een glaasje bubbels wanneer u dit verkiest. Bij goed weer kan er natuurlijk ontbeten worden op het terras met een prachtig zicht op de tuin. Mochten we niet in de buurt zijn, kan u te allen tijde een drankje nemen in de bar en op naam noteren.

Heeft u een allergie of specifieke dieetwensen? Gelieve dit dan bij de reservatie te vermelden. Onze chef kan mogelijks een alternatief voorzien.

Boek uw volgende vakantie

Kom genieten van de weldadige rust en comfort in onze luxe B&B. Ideaal gelegen om om te onthaasten in de polders op een boogscheut van het strand.

Neem een duik in het zwembad, of zoek een plaatsje in onze zuidgerichte tuin en geniet van de stilte. Onze kamers zijn ingericht volgens de hoogste standaard, voorzien van een comfortabel kingsize bed, een sfeervolle badkamer en diverse andere faciliteiten. Kom het zelf ontdekken!


Cadeautip

Geef een authentiek verblijf cadeau in onze charmante B&B. Een ervaring dat de gelukkige nooit zal vergeten!
Deze bon is verkrijgbaar voor verschillende overnachtingen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

www.doudebrouwerij.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.